Nyd din have om sommeren

Sommeren er over os, og solen skinner fra oven. Derfor sidder du måske og tænker på, du gerne vil bruge mere tid i din have. Men hvad skal dog plante? Du kan overveje en kirsebær-laurbær buske eller hæk. Her giver vi dig nogle gode idéer til, hvad du kan give dig i kast med af sommerprojekter.  

Havearbejde kan godt være en hård tørn at tage om sommeren. Derfor skal det også gerne være enkelt, når solen banker fra oven. Du sidder måske og tænker på, hvordan du lige pifter haven lidt op, så den ser bedre ud end naboernes. Så kan du snildt overveje laurbær-kirsebær buske. Det giver lige det sidste pift til haven uden det behøver at være besværligt.  

En kirsebær laurbær til din have 

Laurbær kirsebær, eller kirsebær laurbær som de også kaldes, er buske, der har grønne blade året rundt. Din have mister altså ikke farven, selvom efterår og vinter får alle andre planter til at visne.  

På trods af navnet så er kirsebær laurbær buske udelukkende en pynteplante. Til gengæld ser den flot ud året rundt.   

Men kirsebær laurbær buske er særdeles poplære som hækplanter, da de er tykke og skærmer godt af. Samtidig blomstrer den velduftende om sommeren, så du er sikker på at få en rar have, der dufter dejligt af sommer. Din familie og gæster vil også være glade for for din nye kirsebær laurbær busk. 

På Supershoppen.dk kan du finde alle slags grønne tilbud, så du kan bruge mere tid i haven. Med en kirsebær laurbær busk eller hæk kan du sidde i ro og mag på terrassen med et glas vin og noget god mad og nyde de stille sommeraftener uden at tænke på, hvad naboerne synes. Du og din familie vil elske det. Ungerne kan lege fredeligt i haven på deres trampolin eller med en fodbold, bare pas på de ikke skyder den ind i hækken.