Hold et skarpt øje med Dogecoin Kurs

Den noget uventede og voldsomt populære kryptovaluta Dogecoin er helt bestemt værd at kigge efter, hvis du gerne vil foretage en investering i kryptovaluta. Her er der tale om et internetfænomen der har spredt sig gennem hele verden på rekordtid. Selv Teslas præsident har udgivet tweets om lige præcis denne kryptovaluta. Dogecoin blev oprettet i 2013 og har siden vokset stødt og gør det stadig. Der bliver dagligt minet flere Dogecoins hvilket betyder, at kursen stiger grundet mere end 70% minede coins. Vil du gerne med på den spændende rejse sammen med Dogecoin, så hold øje med Dogecoin kurs og invester på det helt rette tidspunkt. 

Dogecoin startede som lidt af en joke

I 2013 florerede en hund ved navn Doge på internettet med et meme der meget hurtigt kom rundt til alle og enhver. Da grundlæggeren af Dogecoin derefter ønskede at skabe sin egen kryptovaluta, var han slet ikke i tvivl om navnet “Dogecoin”. Billy Markus i Oregon var tidligere programmør i IBM og nu selvstændig. Han forsøgte at oprette sin egen kryptovaluta for at nå bredere ud globalt. Det blev opsnappet af nu medstifteren og Adobe medarbejderen fra Sydney Jackson Palmer. De havde bestemt ikke forventet denne velkomst af en ny og hidtil ukendt kryptovaluta baseret på en internethund men måtte hurtigt indse at det blev til noget af en drømmerejse. I dag har de stadig lidt ekstraordinært i blodet og vil gerne gøre tingene lidt anderledes. Derfor støttede de også det Jamaicanske bobslædehold til vinter-OL i 2014, hvilket gav en hel del presseomtale, der igen var til fordel for den nye kryptovaluta. 

Dogecoin lider under en øget inflation 

Modsat mange andre kryptovalutaer, så vil Dogcoin lide under en øget inflation. Der er nemlig ingen grænse for, hvor mange Dogecoins der kan mimes. Der er i dag 100 milliarder Dogecoins, hvoraf de 70% af dem er minet. Årligt tilføres der 5,2 milliarder nye Dogecoins til markedet hvilket betyder, at en enkelt Dogecoin bliver mindre og mindre værd som følge af udbuddet. Det er det samme der gør sig gældende for eksempelvis kryptovalutaen Ether fra Ethereum. Det er en taktik som har været noget omdiskuteret, men stifterne har valgt at holde fast i den plan der oprindeligt blev lagt, med udgivelse af Dogecoins hvert år og uden noget loft for mining. 

Hold øje med kursen der fortsat vil stige 

Succesen og kursen for Dogecoin er stigende og har været det siden de blev grundlagt i 2013. Her er der tale om en popularitet der gør, at de mange Dogecoins der er blevet frigivet årligt, hurtigt er blevet opkøbt af håbefulde investorer. Spørgsmålet er om kursen fortsat vil blive ved med at stige, eller om det når et loft et sted og derefter blot vil falde som følge af et fyldt marked og en stigende inflation? Ingen kan spå om fremtiden, men Dogecoin er bestemt en spændende kryptovaluta som du bør holde øje med som ny eller erfaren invester og som potentielt kan indbringe et stort afkast. Det bedste sted at holde dig opdateret er på Cryptoex.dk.