Dette kan du lave i en båd

Uanset om du selv er fisker eller har en fisker i familien som gerne vil have dig med ud på en båd, så er der noget at foretage sig. Hvis man er lystfisker, er det selvfølgelig oplagt at tage en tur ud på søen eller havet, for at gøre sig en god fangst. Men også hvis man ikke har den mindste interesse for fiskeri, kan man nyde at bruge sin tid på en båd.  

Arbejd på farten – eller båden 

Hvis man har en båd, er det en fantastisk mulighed for at slappe af i solen i weekenden efter en lang uge. Selvom man ikke har den mindste interesse for at fange fisk, kan man alligevel nyde tiden på en båd. Tag for eksempel en frokost med og nyd den ved vandet – den vil smage ekstra godt i både end den vil gøre hjemme ved middagsbordet. 

Hvis man er i selskab med et familiemedlem der har travlt med at fange fisk, kan man bruge tiden på noget andet produktivt. Tage for eksempel din bærbar og få noget arbejde af vejen, mens manden fanger fiskene. Når du sidder ude ved havnen, er det dog vigtigt at beskytte dit netværk mod potentielle hackere – læs mere om hvordan du højner din internetsikkerhed på denne side.  

Få fisk på bordet 

De fleste er ude at arbejde for at tjene ind til at få brød på bordet. Mange arbejder hårdt som håndværkere, mens andre sidder på et kontor og tjener ind til dagen og vejen. Men hvorfor ikke tage ud en solrig søndag og fange sin egen aftensmad? Med en tur ud på den rigtige havn, kan man finde nok fisk til at fodre hele familien. 

Uanset om man er professionel lystfisker eller kun fisker på hobby-basis, kan man have held med at få en stor nok fangst til at hele familien og måske nogle gæster kan få mad nok til at blive mætte. Det er i hvert fald en produktiv måde at bruge sin båd på. Det er hyggeligt samtidig med at man sparer de penge, man ellers ville have brugt på at købe ind til aftensmaden.  

Tag dit projekt med 

Uanset om du er i gang med at oprette en hjemmeside til din selvstændige virksomhed, har startet et strikkeprojekt eller er i gang med et maleri, kan du tage det med ombord og fortsætte arbejdet der. Havet er også et fantastisk sted at finde inspiration, så hvorfor ikke benytte sig af muligheden for at blive inspireret.