3 tips til at spare penge på madbudgettet

Har du ofte ikke penge nok til hele måneden, når det kommer til dit madbudget, kan det være, at du skal finde steder at spare. Her kommer vi med et par gode bud på, hvordan du kan spare penge på lige netop dit madbudget, så du kan få mad hele måneden fremover.

 

Køb Mikk Line termotøj i dag.

Lav store portioner og frys maden ned

For det første kan det være en god idé at lave store portioner mad en gang eller to om måneden og så fryse en masse mindre portioner ned. På den måde bliver det både nemmere for dig at lave mad, da du bare skal tage en portion op af fryseren, og det bliver også billigere for dig, da det som regel er billigere at lave en stor portion af en ret i stedet for at lave mange forskellige retter. Det kræver lidt fryseplads, men har du det, er det i den grad en anbefaling.

Køb ind med omhu

Så skal du også tænke dig om, når du er ude at købe ind til din mad. Der er stor forskel på, om du vælger de dyreste mærker på hylderne, eller om du vælger discount. Og har du ikke mange penge at gøre godt med, kan du næsten ikke tillade dig selv at købe de dyre mærker. Du får i hvert fald mere mad for pengene, hvis du vælger at gå efter discount fra nu af. Så bliver det nemmere for dig at få dine penge til at række længere.

Undgå madspild

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at have så lidt madspild som muligt. Det er jo spild af penge, hvis du smider en masse mad ud hver eneste aften, når du og familien har spist aftensmad. Så prøv gerne at få måltiderne til at passe så godt som muligt til det antal af mennesker, der skal spise med. Og hvis der er noget tilovers, kan du altid gemme det til dagen efter, hvor det kan spises som rester til aftensmad, eller det kan fungere som din frokost.

 

Find en billig kedeldragt her.